Omslagsbild Mobil

Inger Erlandsson

Jag ger behandlingar i en lugn och behaglig miljö. Mitt mål med behandlingarna är att öka ditt välbefinnande, bana väg för tillfrisknande och harmoni. Helhetstänkandet är en viktig del. Jag använder inga verktyg eller instrument i massage-behandlingarna - bara mina händer.

De olika terapiformerna väver jag samman, för att ge en så individuellt anpassad behandling som möjligt. I mina behandlingar använder jag egentillverkade oljor, baserade på kallpressade vegetabiliska oljor med tillsats av äkta eteriska essenser.Sedan 1991 har jag varit aktivt verksam som klassisk massör och zonterapeut/reflexolog. Jag har arbetat med massage och SPA-behandlingar i friskvårdssyfte på Varbergs Kurort o Kusthotell- Comwell samt på Hälsoliden AB med massage i rehabiliterande syfte. Sedan  oktober -08 arbetar jag på trivsamma Hälsorum. Jag fortbildar mig kontinuerligt.

Jag är utbildad zonterapeut/reflexolog (aukt -91), massör (diplomerad Axelsson -91), näringsterapeut NNFA -Nordisk Närings-och Fytoterapiskolan (97-99), ansiktszonterapeut - Instituto de reflexologia facial (2004), homeopat (Hahnemanskolan (2005-2007), homotoxologi (2006), ansiktsdiagnostik (2006).

Mitt företag heter Helikroppsterapi & Naturprodukter och startades 1998. Innehar F-skatt.

E-post: inger.a.b@hotmail.se
 

Välkommen till mig!